Renovatie

Als je een woning of utiliteit gaat renoveren bedoelen ze te zeggen dat je de woning gaat 'vernieuwen'. Het gaat hierbij altijd om bestaande gebouwen, panden of woningen die gedeeltelijk of totaal vernieuwd moet worden. Renovatie zorgt er dan voor dat het gebouw, pand & woningen weer worden geoptimaliseerd & aangepast aan de nieuwe veiligheidseise en bouwbesluit die aan het gebouw, pand & woning worden vastgesteld.

 

Restauratie

Door 4 generaties ervaring onderzoek en discipline is het belangrijk dat je wordt geoptimaliseerd door het bouwen van nu. Juist voor restauratie is het van belang dat je over de kennis beschikt van vroeger. Doormiddel van materialen & voorwerpen die destijds werd gebruikt om het weer in oorspronkelijke staat te renoveren. 

Wij staan 24/7 voor onze klanten paraat

De dagelijkse leiding voor Amsterdamse Bouw R. Scholten wordt gevoerd door Dhr. R. Scholten jr.


(gericht op renovatie- en onderhoudsprojecten)

Onder leiding van dhr. R. Scholten sr. met een ruime ervaring op bouwgebied en een enorme passie en inzet voor zijn vak.

Samen vormen wij een geweldig team. Verder weten wij ons gesteund door betrouwbare-, vakkundige-, en vaste onderaannemers.
( elektriciens, stukadoors, tegelzetters e.d. )

Tevens staan wij voor onze klanten 7 dagen per week paraat voor eventuele calamiteiten en noodreparaties, voor andere vragen kunt U ons van maandag tot vrijdag bereiken tijdens kantooruren.

Wij werken alleen in overleg met onze klanten, vooraf ontvangt U van ons een gespecificeerde offerte de werkzaamheden vinden pas plaats na goedkeuring van onze klanten. Meerwerk gaat ook vooraf in overleg en ook deze ontvangen onze klanten gespecificeerd.
Eventuele onvoorziene werkzaamheden worden van te voren aangegeven aan onze klanten, als wij vermoeden dat deze aanwezig kunnen zijn.
De enige verassing die wij onze klanten willen bieden, is de verassing van een mooi eind project.

 

vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan jouw gegevens in!